No-Risk Meergranen Dibro / Soezie (Glutenvrij) 2 kg No-Risk Meergranen Dibro / Soezie (Glutenvrij) 2 kg
No-Risk Meergranen Dibro / Soezie (Glutenvrij) 2 kg No-Risk Meergranen Dibro / Soezie (Glutenvrij) 2 kg
No-Risk Meergranen Dibro / Soezie (Glutenvrij) 2 kg
No-Risk Meergranen, glutenvrij meel voor bruin brood met zonnebloempitten. Gemaakt van maïs- en tapiocazetmeel en vrij van tarwe, lactose, melkeiwit en eieren. Geschikt voor brood in de oven en in de

Artikelnummer

0659/5450

€ 15,95
Prijs per stuk
Variatie: No-Risk Meergranen Dibro / Soezie (Glutenvrij) 2 kg
Aantal: 
Bestellen
 
No-Risk Meergrane 2 kg, Dibro / Soezie ( Zelf gist toevoegen)  Glutenvrij meel voor bruin met zonnebloempitten.
Gemaakt van maïs- en tapiocazetmeel en vrij van tarwe, lactose melkeiwit en eieren
geschikt voor brood in de oven en in de broodbakmachine.

Eigenschappen

  • Glutenvrij
  • Geschikt voor bereiding in de broodmaker en de oven.
  • Verpakt in hermetisch afgesloten stofvrije folie voor een optimale bescherming en houdbaarheid

Samenstelling

Zetmeel (maïs en tapioca, sulfiet), zonnebloempitten, teff, maïsgries, lijnzaad, dextrose, verdikkingsmiddelen: methylcellulose, methylhydroxypropylcellulose en carboxymethylcellulose, rijsmiddelen: E575, E500ii en E341i, emulgatoren: E471 en E473, kleurs


Bereiding met machine

Doe 500g bloem, 15g verse gist of 8g droge gist, 450ml koud water, 30g margarine en 10g zout in de broodmachine. Selecteer een programma ca. 2 uur.


Bereiding met de hand

Meng 500g bloem, 15g verse gist of 8g droge gist, 450ml koud water, 30g margarine en 10g zout 5 minuten tot een homogeen deeg. Vet een bakvrom in en vul voor 1/2 met het deeg. Laat het deeg rijzen onder een droge doek tot een verdubbeling van het deegvolume. Bak het brood 40 à 45 minuten in een voorverwarmde oven op 210°C.



Voedingswaarde

  1518 kj/359 kcal
Vetten 4,2
Verzadigd 0,7
Koolhydraten 75,4
Suikers 4,5
Vezels 4,3
Eiwitten 2,7
Zout 0,7