Glutenvrij meel wit 2 kg Dibro / Soezie ( Zelf gist toevoegen)
Op basis van Maïs- en tapiocazelmeel. Vrij van gluten,tarwe, lactose, melkeiwit en eieren. Geschikt voor brood in de oven en in de broodmachine.
Eigenschappen
- Glutenvrij
- Geschikt voor bereiding in de broodmaker en de oven.
- Verpakt in hermetisch afgesloten stofvrije folie voor een optimale bescherming en houdbaarheid
Samenstelling
Zetmeel (maïs en tapioca, sulfiet), dextrose, verdikkingsmiddelen: methylcellulose, methylhydroxypropylcellulose en carboxymethylcellulose, rijsmiddelen: E575, E500ii en E341i, emulgatoren: E471 en E473, meelverbeteraar : enzymen.
Bereiding met machine
Doe 500g bloem, 15g verse gist of 8g droge gist, 225ml koud water, 225 ml koude melk, 30g margarine en 10g zout in de broodmachine. Selecteer een programma ca. 2 uur.
Bereiding met de hand
Meng 500g bloem, 15g verse gist of 8g droge gist, 2250ml koud water, 225ml koude melk, 30g margarine en 10g zout 5 minuten tot een homogeen deeg. Vet een bakvrom in en vul voor 1/2 met het deeg. Laat het deeg rijzen onder een droge doek tot een verdubbeling van het deegvolume. Bak het brood 40 à 45 minuten in een voorverwarmde oven op 210°C.
Eigenschappen
- Glutenvrij
- Geschikt voor bereiding in de broodmaker en de oven.
- Verpakt in hermetisch afgesloten stofvrije folie voor een optimale bescherming en houdbaarheid
Samenstelling
Zetmeel (maïs en tapioca, sulfiet), dextrose, verdikkingsmiddelen: methylcellulose, methylhydroxypropylcellulose en carboxymethylcellulose, rijsmiddelen: E575, E500ii en E341i, emulgatoren: E471 en E473, meelverbeteraar : enzymen.
Bereiding met machine
Doe 500g bloem, 15g verse gist of 8g droge gist, 225ml koud water, 225 ml koude melk, 30g margarine en 10g zout in de broodmachine. Selecteer een programma ca. 2 uur.
Bereiding met de hand
Meng 500g bloem, 15g verse gist of 8g droge gist, 2250ml koud water, 225ml koude melk, 30g margarine en 10g zout 5 minuten tot een homogeen deeg. Vet een bakvrom in en vul voor 1/2 met het deeg. Laat het deeg rijzen onder een droge doek tot een verdubbeling van het deegvolume. Bak het brood 40 à 45 minuten in een voorverwarmde oven op 210°C.
Voedingswaarde
|
1427 kj/336 kcal |
Vetten |
0,9 |
Verzadigd |
0,4 |
Koolhydraten |
80,5 |
Suikers |
5,9 |
Vezels |
2,2 |
Eiwitten |
0,5 |
Zout |
0,8 |