Tips & advies

Op deze pagina vind je de meest gestelde vragen over brood en gebak. Vind je hier geen antwoord op je vragen, vraag dan om raad via klantenservice. We proberen dan een antwoord op uw vraag te geven.
Tips & Advies
 Welk programma van de broodmachine geeft het beste resultaat?
  Hoe krijg ik een luchtiger brood met bolle korst? (broodmachine)
  Hoe vul ik de broodmachine?
  Welke vetstof gebruik ik best?
  Hoe bak ik krokante broodjes?
  Hoe krijg ik een luchtiger brood met bolle korst? (oven)
  Waarom is mijn brood te plat? (broodmachine)
  Welke meelsoorten kun je met mekaar mengen?
  Hoe bak ik zachte broodjes?
  Hoe maak ik mijn cake/biscuit luchtiger?
  Wanneer moet ik rozijnen of andere extra ingrediënten toevoegen als ik bak met de broodmachine?
  Waarom is mijn brood te plat? (oven)
  Waar moet ik op letten als ik bak bij erg warm of erg koud weer?
  Waarom is mijn cake/biscuit te droog?
  Waarom rijst mijn cake/biscuit onvoldoende?
  Hoe voorkom ik dat mijn gebak snel uitdroogt?
  Wanneer geef je de definitieve vorm aan het deeg?
  Hoe moet ik een gistdeeg uitrollen?
  Hoe maak ik een taartbodem van kruimeldeeg?
  Sneller bakken in een dunne laag.